Ons team

Wij zijn het team van SenZ begeleiding. We stellen ons graag aan je voor. Elke persoon in ons team is uniek, met verschillende ervaringen, talenten en passies. Wel hebben we één ding gemeen: Jou - op een sportieve manier - op weg te helpen in je dagelijkse leven. En zo meer vertrouwen te krijgen in de toekomst.

Maar genoeg over ons, we willen jou leren kennen! Samen kunnen we een plan maken dat bij jou past en jou helpt om je doelen te bereiken. Klaar om de reis te beginnen? Wij zijn er klaar voor om met jou op een sportief avontuur te gaan!

Rens
Rens

rens@senzbegeleiding.nl

Rens is niet alleen de 'eigenaar' van SenZ begeleiding, hij is ook een van de bevlogen begeleiders. Rens krijgt energie van de vooruitgang die hij ziet bij kids en jongvolwassenen met autisme, ADHD en lichte verstandelijke beperkingen. Als Rens een superkracht kon hebben, dan zou hij graag gedachten lezen om nóg beter te snappen wat er in jou omgaat. En Rens ziet SenZ als een trouwe hond: altijd daar, no matter what.

Marlieke
Marlieke

marlieke@senzbegeleiding.nl

Als teamleider van Sint-Oedenrode staat Marlieke altijd klaar om jongeren te begeleiden. Waarom? Omdat iedereen recht heeft op toffe zorg! Marlieke is sportief en speelt graag hockey, omdat "teamsport verbindt". Daarnaast is ze een echte waterrat. Marlieke's aanpak bij SenZ? Geen tijd verspillen aan de vergadertafel, maar jongeren in beweging krijgen en verder op weg helpen!

Pascal
Pascal

Pascal@senzbegeleiding.nl

Als ambulant begeleider en coach van collega’s zet Pascal zich met hart en ziel in voor kinderen en (jong)volwassenen met autisme, ADHD en LVB+. “Bij SenZ begeleiding is geen dag hetzelfde, wat het werk boeiend en leuk maakt!” Met 22 jaar ervaring bij Koraal, is Pascal een gewaardeerd lid van het gemotiveerde team van SenZ. “Of het nu om voetbal, curling of een zelfbedachte sport gaat, beweging heeft een positieve impact, zowel voor de cliënten als voor het team. Laat SenZ je helpen bij het zetten van mooie stappen vooruit!”

Lotte
Lotte

lotte@senzbegeleiding.nl

Als orthopedagoog weet Lotte als geen ander hoe ze onze jongeren het beste kan helpen als dingen even niet zo lekker gaan. Ze is gek van voetbal. En gelooft dat sport en teamwork je verder helpen in het echte leven. Lotte droomt dan ook van een eigen voetbalschool voor jongeren die het lastig vinden om in het alledaagse verenigingsleven te functioneren.

Thijs
Thijs

thijs@senzbegeleiding.nl

Als pedagogisch ambulant begeleider coördineert Thijs de omgangsbegeleiding bij SenZ begeleiding. "Samen met het team brainstorm ik altijd over hoe we nóg beter kunnen worden." Sportfan? "Jazeker! Voetbal heeft me veel geleerd. En die teamspirit neem ik mee in mijn werk. Ik daag je graag uit voor een potje."

Kim
Kim

kim@senzbegeleiding.nl

Kim zorgt ervoor dat het contact tussen onze klanten en bedrijven waarmee we samenwerken goed verloopt. Zo kan het team zich volledig richten op jouw begeleiding. Hoewel Kim zelf niet uit het zorgveld komt, heeft ze een grote passie voor sport. In haar ideale wereld zou begeleiding een mix zijn van dans, vechtsport en crossfit. Ben je nieuw bij SenZ? Geen zorgen, Kim zorgt dat je je hier meteen thuis voelt.

Dian
Dian

dian@senzbegeleiding.nl

Dian is ambulante hulpverlener én ook nog eens onze kwaliteitsmanager. Haar passie? Mensen met autisme, ADHD en lichte verstandelijke beperkingen helpen groeien. Dian is niet de nieuwe Serena Williams, maar haar ervaring met paardrijden leerde haar dat opgeven geen optie is. Dus als jij even vastloopt, weet Dian als geen ander hoe je weer in het zadel komt.

Emmy
Emmy

emmy@senzbegeleiding.nl

Emmy heeft bij SenZ vooral contact met de ouders van de jongeren. "Opvoeden is soms net een puzzel. Samen vinden we de ontbrekende stukjes! Daarnaast begeleid ik ook jongeren vanaf zestien jaar. En ja, dan draait het vooral om zelfstandig worden. Maar we houden het vooral ook erg leuk en gezellig!"

Joris
Joris

joris@senzbegeleiding.nl

Bij SenZ begleiding gooit Joris zijn kennis en humor in de mix om een relaxte sfeer te creëren. Ik ben altijd al dol geweest op werken met jongeren: ze zijn eerlijk, leerbaar en houden me jong. Het blijft mooi om een rol te spelen in hun ontwikkeling. Zeker in combinatie met sport." Zelf is Joris ook erg sportief. Een geheimpje: hij zou graag olympisch kampioen schaatsen worden. Wie weet sta jij straks wel met Joris op de schaatsbaan.

René
René

rene@senzbegeleiding.nl

Rene is ambulant hulpverlener bij SenZ begeleiding. "Door mijn ervaring en vaardigheden ondersteun ik jongeren in hun persoonlijke groei en ontwikkeling." Trouwens ooit gehoord van Challenge Fusion? Dat is een combinatie van verschillende sporten en teambuildingactiviteiten. Het is Rene's idee van dé ultieme sport: "Jongeren uitdagen, samenwerken en hen te helpen persoonlijke groei te ervaren. Laten we in beweging komen!"

Kun
Kun

kun@senzbegeleiding.nl

Kun is ambulant begeleider bij SenZ en een echt rolmodel. Van topsport tot het dagelijks leven, hij weet hoe je je doelen bereikt. Hij past de begeleiding aan jou aan. Of je nou een tennisbal nodig hebt voor je motoriek of wilt boksen om stoom af te blazen. Hij houdt van de uitdaging om jongeren en jongvolwassenen te helpen.

Pim
Pim

pim@senzbegeleiding.nl

Van stagiaire tot een echte teamspeler bij SenZ, Pim weet hoe belangrijk sport is om je goed te voelen. Of je nu voor kracht of conditie gaat, Pim maakt elke sessie een avontuur. Hij kiest Serena Williams als sportieve uitdaging - net als zij combineert hij kracht, snelheid en uithoudingsvermogen in zijn aanpak. Sport houdt Pim's eigen energie in balans en hij is super enthousiast om die positieve vibes ook met jou te delen.

Floor
Floor

floor@senzbegeleiding.nl

Floor is ambulant hulpverlener en groepsleider voor de 4+ groep en 13+ groep. Ze begon als stagiair bij SenZ en vond haar echte passie in deze unieke doelgroep. Droomt van paardentherapie en zou het liefst teleporteren om nooit te laat te komen. Of je nu houdt van sport of dieren, Floor maakt je begeleiding een avontuur!

Lisa
Lisa

lisa@senzbegeleiding.nl

Ontmoet Lisa, onze sportieve ambulant begeleider! Met expertise in beweging stimuleert ze zelfvertrouwen bij kinderen en jongvolwassenen met bijzondere behoeften. Een tennisfan die droomt van een spel tegen Serena Williams. Maar ook graag als superkracht zou willen gedachtenlezen voor optimale afstemming. Bij SenZ zet ze sport in voor plezier en persoonlijke groei. En met humor en zelfspot zorgt ze voor onvergetelijke, leerzame momenten!

Anwar
Anwar

anwar@senzbegeleiding.nl

Maak kennis met Anwar, onze ZZP'er bij SenZ die barst van de energie en creativiteit. Hij is er voor onze jongeren en wil dat iedereen, ongeacht hun beperkingen, volop meedoet in de samenleving. Anwar heeft een passie voor kickboksen! Hij gebruikt die sportieve drive om je te helpen groeien. Z'n droom-superkracht? Vliegen, om zijn begeleiding sky-high te tillen.

Jelle
Jelle

jelle@senzbegeleiding.nl

Jelle is jouw sportieve supercoach bij SenZ. Met een achtergrond in sport én zorg, brengt hij het beste van twee werelden samen. Of je nou autisme, ADHD of een lichtverstandelijke beperking hebt, Jelle zet beweging in als magisch middel om jou op weg te helpen. Als hij niet aan het coachen is, vind je 'm in de boksring of sportschool. Zin in een sportieve uitdaging? Jelle is er helemaal klaar voor!

Rachelle
Rachelle

rachelle@senzbegeleiding.nl

Rachelle weet als geen ander hoe ze jongeren moet begeleiden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij maakt het dagelijkse leven net wat makkelijker voor je, en heeft zelfs plannen om in de toekomst therapieën met VR te gaan gebruiken. Sportief als ze is, kan ze goed uit de weg met balsporten. Bij SenZ is Rachelle net als een octopus: slim, veelzijdig en altijd op zoek naar oplossingen.

Sofie
Sofie

sofie@senzbegeleiding.nl

Sofie is onze energieke ambulant begeleider! Ze is een kei in het helpen van jongeren om zelfstandig te worden, gewoon in hun eigen buurt. Ze gelooft dat iedereen kan stralen, hoe lastig het soms ook is. In haar vrije tijd? Een potje Kubb of lekker creatief zijn in de buitenlucht. Als Sofie een superkracht kon hebben, koos ze voor teleportatie - zo staat ze in no-time naast je voor goed advies!

Frank
Frank

frank@senzbegeleiding.nl

Frank is onze sportieve duizendpoot! Naast z'n job als MBO-docent, helpt hij jou bij SenZ één-op-één als ambulant begeleider. Frank is een echte teamplayer en gelooft dat sport en buitenlucht de beste combo zijn voor goeie gesprekken. Wie weet sta je straks wel samen met Frank aan de startlijn van een obstakelrun?

Naomi
Naomi

naomi@senzbegeleiding.nl

Naomi is ambulant begeleider met een ‘kameleon-superkracht’. Ze is namelijk een kei in het aanpassen aan elke situatie en helpt kids en jongeren om levensuitdagingen met stijl te tackelen. Sporten? Helemaal haar ding! Het helpt je volgens haar om je hoofd leeg te maken en makkelijker te praten. "SenZ is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Je wordt sportief uitgedaagd en tegelijkertijd werken we aan je doelen om de drempels in het leven iets lager te maken."

Anne
Anne

anne@senzbegeleiding.nl

Met een achtergrond in het onderwijs en een hart voor hulpverlening, brengt Anne jouw krachten naar boven. Geen fan van sport (kijken), maar wél gek op beweging en koken. Misschien bereiden jullie samen wel een killer maaltijd! Haar motto? 'Go with the flow.' Anne maakt elke begeleidingssessie persoonlijk en uniek, precies afgestemd op jou!

Sharon
Sharon

sharon@senzbegeleiding.nl

Samen met haar hond Kira helpt Sharon jou om jezelf te zijn en je uitdagingen te tackelen. Sport en beweging? Dat zit in haar DNA! Van hockey tot paardrijden, Sharon weet hoe je van sport je superkracht maakt. Als ze een superkracht zou mogen kiezen? Dan gaat ze voor krachtvelden: om ons allemaal te beschermen. Dus, let's team up en rock die doelen!

Joey
Joey

joey@senzbegeleiding.nl

Joey snapt onze jongeren ontzettend goed. Tijdens z'n Social Work-studie heeft hij namelijk gezien hoe belangrijk deze fase voor je is. Joey gelooft in sport als middel voor persoonlijke groei. Vooral individuele sporten, want die boosten je zelfvertrouwen. Dus als je iemand zoekt die inzet, teamspirit en een positieve vibe combineert, is Joey je man!

Rob
Rob

rob@senzbegeleiding.nl

Met zijn jarenlange ervaring in diverse werkvelden, is Rob de nestor van het team. Wat vindt hij het leukst? Dat sport en spel de perfecte ijsbrekers zijn om een vertrouwensband op te bouwen. Rob is meer een tennis- dan een hardloopfan, maar droomt van wildwaterkanoën. En als SenZ een mascotte had? Een olifant, natuurlijk: sociaal, empathisch en gelukbrengend, net zoals SenZ!

Kim
Kim

kimvb@senzbegeleiding.nl

Onze energieke ambulant begeleider die ook thuis is in omgangsbegeleiding. Dat is Kim. Wat haar drijft? De puzzel van ieders unieke krachten en valkuilen én de kick van kleine overwinningen. Haar droomsport voor SenZ? Surf-yoga! "Begin rustig met yoga en eindig met een adrenalinerush op de golven." Kim is een teamspeler, in het veld en daarbuiten. "Samen scoren we doelen!"

Maud
Maud

maud@senzbegeleiding.nl

Maud ziet overal wel een uitdaging in. Zo zet ze zich voor de volle 100% in om jouw vaardigheden te ontwikkelen, het bevorderen van zelfstandigheid en het overwinnen van obstakels. Ze geniet ervan om een positieve impact te maken. Maar daarnaast daagt ze je ook graag uit voor een potje Wii-tennis. Ze beweert dat zelfs Serena Williams het onderspit zou delven. Durf jij het aan een potje met Maud te spelen?

Daan
Daan

daan@senzbegeleiding.nl

Het motiveren en inspireren van jongeren. Dat is waar Daan energie van krijgt. Na zijn zorgstudie ontdekte hij zijn passie voor 1-op-1 begeleiding. Daarnaast zeilt hij graag met zijn familie en droomt hij van een muzikale uitdaging tegen zijn held Victor Wooten, kennen jullie ‘m al? “Wat hij wel niet kan op de basgitaar.” En een mascotte voor SenZ? Dat moet volgens Daan een mier zijn: “Door samen te werken, verzetten we bergen.”

Charlotte
Charlotte

charlotte@senzbegeleiding.nl

Charlotte is gepassioneerd over gelijke kansen voor iedereen. Of je nu een ouder of een jongere bent, ze staat voor je klaar met praktische hulp én sportieve uitdagingen. Haar superkracht-wens? Zichzelf klonen om nog meer mensen tegelijk te helpen! Bij SenZ vindt ze de perfecte mix van sport, teamspirit en individuele aandacht.

Glenn
Glenn

Glenn@senzbegeleiding.nl

Glenn brengt als ambulant begeleider energie en een luisterend oor voor kinderen en jongeren met uiteenlopende zorgvragen. Zijn passie ligt in de kracht van sport en beweging. Welke sport je ook beoefent met Glenn, de band met de jongeren die hij begeleidt, staat voorop. Maar als hij toch een sport mag noemen die hij graag eens wilt uitproberen met de jongeren: zwerkbal. “Als je Harry Potter kijkt, denk je toch: 'Hoe vet zou het zijn als je op een bezem in een arena rondvliegt jagend op vier ballen tegelijk’. Dat wil ik weleens meemaken!”

Margriet
Margriet

Margriet@senzbegeleiding.nl

Margriet is onze gepassioneerde ambulant begeleider. Ze is ook nog eens gym- en groepsdocent in het speciaal onderwijs. Energiek, avontuurlijk en met een hart voor judo: deze duizendpoot wil sport en zorg combineren om aan jouw zelfvertrouwen te bouwen. Het liefst zou ze zichzelf kunnen opdelen, zodat ze overal tegelijk kan zijn, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mooie resultaten. Ontdek met Margriet jouw passie!

Patrick
Patrick

patrick@senzbegeleiding.nl

Na twintig jaar te hebben gewerkt bij Pluryn, komt Patrick nu in actie bij Senz. Geen lange gespreken meer áán tafel, maar letterlijk en figuurlijk in beweging komen samen met jou. Dat is waar Patrick zin in heeft. En zijn andere passie? Dat zijn honden. Ken je canisport? Hardlopen/Sporten met je hond. Dit zou Patrick in de toekomst graag willen verweven in het werken bij SenZ. Doe jij dan mee?

Theo
Theo

theo@senzbegeleiding.nl

Naast zijn passie voor klussen, is Theo ook gedreven in het begeleiden van jongvolwassenen. Terwijl hij droomt van een sport die 'back-to-basics' gaat, zoals houthakken (ja, echt!), is zijn ware kracht empathie en luistervermogen. Theo heeft diepe bewondering voor de passie waarmee zijn collega's werken en is enthousiast over alle mooie momenten die nog gaan komen bij SenZ!

Heb jij een vraag of een opmerking?

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact