Dagbesteding

De dagbesteding is er speciaal voor jongeren vanaf 15 jaar die te maken hebben met autisme, ADHD of een lichte verstandelijke beperking. Ons doel? Een chille plek bieden waar je jezelf kunt zijn, nieuwe vrienden kunt maken, en je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen.

Wat willen we bereiken?

Wij geloven dat iedereen uniek is en veel te bieden heeft. Daarom maken we een omgeving waar jij je veilig voelt en waar je leert en groeit. Ook werken we nauw samen met je ouders of verzorgers. Zo zorgen we voor een positieve impact op jouw en bieden wij je de kans die je verdient.

Hoe werken we bij SenZ?

  1. Kennismaking: We starten met een toffe intake, een soort meet & greet. We willen je leren kennen. Wat vindt je leuk, waar ben je goed in en wat wil je leren?

  2. Jouw plan: Op basis van de intake maken we samen met jou (en je ouders of verzorgers) een begeleidingsplan. Dat is eigenlijk een routekaart vol met doelen die we samen willen bereiken.

  3. Toffe activiteiten: Van kunstworkshops tot sportactiviteiten en games, we hebben van alles! De activiteiten zijn leuk en nuttig, perfect om jouw skills te boosten.

  4. Begeleiding: Onze begeleiders zijn echte pro’s als het aankomt op autisme, ADHD en meer. Ze staan altijd voor je klaar.

  5. Maatjes maken: We moedigen je aan om vriendschappen te sluiten, ook buiten deze plek. 

  6. Check-ups: We checken regelmatig hoe het met je gaat. Mochten er dingen beter kunnen, dan passen we gewoon je plan aan.

  7. Ouder-Connect: Ouders en verzorgers zijn onze partners-in-crime. We houden de ouders of verzorgers niet alleen up-to-date, maar we willen ook van hun horen wat ze van ons vinden.

  8. Doen wat ertoe doet: Ons einddoel is dat jij je plekje in de wereld vindt waar je happy bent en waar je je talenten kunt gebruiken.

Dus, ben jij klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen waar je gewoon jezelf kunt zijn en veel kunt leren? Dan ben je van harte welkom bij SenZ begeleiding en maken we graag kennis met je!

 

Lees onze Blogberichten

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, activiteiten en projecten. Dat doen we door met enige regelmaat een blogbericht te plaatsen. Je leest ze hier.

Meer blogberichten
Mont Ventoux

Mont Ventoux

De Mont Ventoux een begrip in de wielerwereld en ver daar buiten. “De kale berg” doemt ineens op midden in de Provence…

Lees verder
Lego projecten

Lego projecten

Sinds enkele weken zijn wij begonnen met verschillende Lego-projecten. Samen met de jongeren maken wij mooie kunstwerken…

Lees verder

Heb jij een vraag of een opmerking?

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact