Over ons

SenZ staat voor Sport en Zorg. Bij SenZ begeleiding geloven we in de kracht van beweging. We hebben ontdekt dat sporten en actief zijn je niet alleen fitter maakt, maar je ook helpt om beter om te gaan met verschillende uitdagingen in het leven. Dus, of we nu een spel spelen of een wandeling maken, we zorgen ervoor dat onze begeleidingstijd vol energie en actie is!

SenZ komt naar jou toe

SenZ begeleiding is gespecialiseerd in het ondersteunen van kinderen en (jong)volwassenen met autisme, ADHD en/of een lichte verstandelijke beperking. In plaats van jou naar ons te laten komen, komen wij naar jou. We kunnen elkaar ontmoeten waar jij je het prettigst voelt, of dat nu thuis is of op een andere plek die we samen kiezen.

We leren elkaar goed kennen

Bij SenZ draait alles om jou. We zijn in 2015 begonnen met het doel de zorg persoonlijker te maken. We weten dat grote organisaties vaak vol regels en bureaucratie zitten. Bij ons is het anders. We nemen de tijd om jou echt te leren kennen en geven je de ruimte om ons te leren kennen.

Waar vind je ons?

Je vindt ons vooral in de regio's Oss, Meierijstad, Cuijk, Helmond, Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch. De kosten voor onze begeleiding kunnen worden betaald uit een persoonsgebonden budget (pgb) of particulier. Dus kom op, laten we samen actief zijn en jouw uitdagingen aangaan!

Lees onze Blogberichten

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, activiteiten en projecten. Dat doen we door met enige regelmaat een blogbericht te plaatsen. Je leest ze hier.

Meer blogberichten
Rioz overeenkomst WMO en WMO beschermd wonen

Rioz overeenkomst WMO en WMO beschermd wonen

Met trots delen wij dat we vanaf 1-1-2024 een overeenkomst hebben met Rioz WMO en Rioz WMO Beschermd wonen

Onder…

Lees verder
Mont Ventoux

Mont Ventoux

De Mont Ventoux een begrip in de wielerwereld en ver daar buiten. “De kale berg” doemt ineens op midden in de Provence…

Lees verder

Heb jij een vraag of een opmerking?

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact