Kwaliteit

Bij SenZ begeleiding zijn we er trots op dat we sinds 2021 een HKZ-certificaat hebben. Wat betekent dat eigenlijk? HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Met dit certificaat tonen we aan dat we betrouwbaar zijn en continu werken aan de verbetering van onze diensten.

Voldoen aan kwaliteitseisen

Dit certificaat is niet zomaar een stukje papier. Het bewijst dat we voldoen aan de eisen die klanten, professionals en andere belanghebbenden aan ons stellen. Bij SenZ hebben we alles goed op orde en staat de klant altijd centraal. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze begeleiding nog beter te maken.

Werken aan de beste zorg

Onze medewerkers staan ook geregistreerd in het SKJ-register. Dit is het officiële beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Door deze registratie laten we zien dat we de ervaring, kennis en vaardigheden hebben om goede hulp te bieden, zelfs in complexe situaties. Het toont ook aan dat we voortdurend werken aan onze professionaliteit en de kwaliteit van ons werk. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de beste begeleiding krijgt die er is!

Lees onze Blogberichten

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, activiteiten en projecten. Dat doen we door met enige regelmaat een blogbericht te plaatsen. Je leest ze hier.

Meer blogberichten
Rioz overeenkomst WMO en WMO beschermd wonen

Rioz overeenkomst WMO en WMO beschermd wonen

Met trots delen wij dat we vanaf 1-1-2024 een overeenkomst hebben met Rioz WMO en Rioz WMO Beschermd wonen

Onder…

Lees verder
Mont Ventoux

Mont Ventoux

De Mont Ventoux een begrip in de wielerwereld en ver daar buiten. “De kale berg” doemt ineens op midden in de Provence…

Lees verder

Heb jij een vraag of een opmerking?

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact