Systemisch werk

Bij SenZ begeleiding begrijpen we dat het opvoeden van kinderen soms lastig is, zeker als er gedragsproblemen zijn. Deze problemen kunnen thuis voorkomen, op school en/of bij de sportclub. We zijn er voor kinderen en jongeren tussen 1 en 18 jaar en hun ouders. Ons doel? Voorkomen dat de problemen groter worden en kijken wat er nodig is in jullie gezin en omgeving.

Hoe doen we dit?

We werken op een manier die we 'systemisch werk' noemen. Dat betekent dat we kijken naar jullie gezin als een systeem waarin iedereen zijn eigen plek heeft. We focussen ons op vier belangrijke thema's: het gevoel erbij te horen, de plek die iedereen in het gezin heeft, de balans tussen geven en nemen en erkenning voor iedereen.

Onze aanpak

Onze aanpak is heel praktisch: we zetten deze ideeën om in concrete acties die echt kunnen helpen. Want we weten dat het gezin superbelangrijk is voor de ontwikkeling en het geluk van jullie kind.

Als er onrust is in het gezin, kan dat zich uiten in het gedrag van je kind. Vooral bij scheidingen of in samengestelde gezinnen kunnen dingen ingewikkeld zijn. Met onze aanpak helpen we om iedereen weer zijn eigen plek te laten vinden in jullie gezin. En de balans te herstellen. Met SenZ begeleiding worden jullie samen sterker!

Lees onze Blogberichten

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, activiteiten en projecten. Dat doen we door met enige regelmaat een blogbericht te plaatsen. Je leest ze hier.

Meer blogberichten
Mont Ventoux

Mont Ventoux

De Mont Ventoux een begrip in de wielerwereld en ver daar buiten. “De kale berg” doemt ineens op midden in de Provence…

Lees verder
Lego projecten

Lego projecten

Sinds enkele weken zijn wij begonnen met verschillende Lego-projecten. Samen met de jongeren maken wij mooie kunstwerken…

Lees verder

Heb jij een vraag of een opmerking?

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact