Schoolbegeleiding

SenZ begeleiding helpt kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar die het moeilijk vinden om naar school te gaan. Misschien heb je problemen zoals autisme, ADHD of voel je je gewoon niet zo goed van binnen. Dat is oké, iedereen heeft soms wat hulp nodig.

Wij zijn er om je te helpen als school even lastig is. Misschien ben je vastgelopen of denk je eraan om te stoppen met school. Wij staan voor je klaar met hulp die bij jou past. We helpen je in de schoolomgeving zodat je uiteindelijk weer zelfstandig verder kunt. We betrekken ook de mensen om je heen bij deze hulp, want samen sta je sterker.

In onze begeleiding kijken we naar dingen zoals: hoeveel je aankan en hoeveel er op je af komt, hoe je beter kunt worden in schoolwerk, hoe je beter kunt omgaan met anderen, hoe je met je gevoelens en stress kunt omgaan en hoe je kunt luisteren naar mensen die boven je staan, zoals leraren. 

Lees onze Blogberichten

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, activiteiten en projecten. Dat doen we door met enige regelmaat een blogbericht te plaatsen. Je leest ze hier.

Meer blogberichten
Mont Ventoux

Mont Ventoux

De Mont Ventoux een begrip in de wielerwereld en ver daar buiten. “De kale berg” doemt ineens op midden in de Provence…

Lees verder
Lego projecten

Lego projecten

Sinds enkele weken zijn wij begonnen met verschillende Lego-projecten. Samen met de jongeren maken wij mooie kunstwerken…

Lees verder

Heb jij een vraag of een opmerking?

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact