Omgangsbegeleiding

Soms kan het lastig zijn om tijd door te brengen met één of beide ouders. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Soms kies je er zelf voor, maar soms beslist een rechter dat er extra hulp nodig is.

Hulp bij ontmoeting tussen ouder(s) en kind

In Nederland vinden we het belangrijk dat kinderen tijd kunnen doorbrengen met beide ouders. Dat is zelfs vastgelegd in een speciaal verdrag over de rechten van kinderen.

Maar soms gaat dat niet vanzelf en is er hulp nodig om ervoor te zorgen dat een kind en zijn of haar ouder(s) tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Dat is waar SenZ begeleiding kan helpen. Wij bieden begeleiding tijdens deze ontmoetingen tussen ouder(s) en kind.

We maken een plan

We maken een plan zodat jij en je ouder(s) elkaar kunnen zien. Dit gebeurt altijd op een neutrale plek die van tevoren is afgesproken.

Door dit contact langzaam op te bouwen en je rustig te laten wennen aan het samenzijn met je vader en/of moeder, werken we eraan om de band tussen jou en je ouder(s) te verbeteren. Het is belangrijk dat jullie je allebei prettig en veilig voelen. Daar helpen wij graag bij!

Lees onze Blogberichten

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, activiteiten en projecten. Dat doen we door met enige regelmaat een blogbericht te plaatsen. Je leest ze hier.

Meer blogberichten
Mont Ventoux

Mont Ventoux

De Mont Ventoux een begrip in de wielerwereld en ver daar buiten. “De kale berg” doemt ineens op midden in de Provence…

Lees verder
Lego projecten

Lego projecten

Sinds enkele weken zijn wij begonnen met verschillende Lego-projecten. Samen met de jongeren maken wij mooie kunstwerken…

Lees verder

Heb jij een vraag of een opmerking?

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact