Sportbegeleiding

Sporten en bewegen is super voor je lichaam én je hoofd. Met hulp van onze professionals vind je uitdagingen die echt bij jou passen. En helpen we je jouw eigen doelen te halen. Bij SenZ krijg je extra aandacht en begeleiding voor zowel je lichaam als je geest.

• Squash
Bij SenZ hebben we drie squashbanen. Tijdens het squashen doen we wedstrijdjes. Zo leer je ook rekening houden met anderen.

• Boksen
Met boksen kun je letterlijk al jouw nare gevoelens en stress eruit slaan. Daarnaast is boksen goede training, want je hartslag verandert steeds. Je leert je eigen grenzen kennen en respecteren.

• Fitness
Bewegen zorgt voor een betere conditie, meer spierkracht, een gezondere levensstijl en een betere nachtrust. Bij SenZ hebben we een sportschool waar je op jouw eigen niveau aan de slag kunt.

• Voetbal
Veel jongeren bij ons vinden voetballen superleuk. Het is een sport die veel gespeeld wordt in Nederland. Iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau.

• Fietsen
Ons SenZ-fietsproject is een speciaal project waarbij we samen met jou trainen voor een cool en uitdagend doel. Geen ervaring met fietsen? Geen probleem, we beginnen met oefenen zodat je de fiets goed onder controle krijgt. Daarna trainen we voor een einddoel: een grote berg opfietsen. Bijvoorbeeld de Mont Ventoux of Alpe d'Huez in Frankrijk.

• (Hard)lopen
Een mooie wandeling zorgt ervoor dat je je hoofd even leeg kunt maken. Als je in de natuur wandelt of hardloopt, krijgen je hersenen steeds nieuwe prikkels. Dat zorgt voor rust in je hoofd. Een leuke uitdaging is om deze wandelingen steeds langer te maken. Met als einddoel: een mooie tocht in het buitenland!

Lees onze Blogberichten

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, activiteiten en projecten. Dat doen we door met enige regelmaat een blogbericht te plaatsen. Je leest ze hier.

Meer blogberichten
Mont Ventoux

Mont Ventoux

De Mont Ventoux een begrip in de wielerwereld en ver daar buiten. “De kale berg” doemt ineens op midden in de Provence…

Lees verder
Lego projecten

Lego projecten

Sinds enkele weken zijn wij begonnen met verschillende Lego-projecten. Samen met de jongeren maken wij mooie kunstwerken…

Lees verder

Heb jij een vraag of een opmerking?

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact