Intervisie

Heb je wel eens gehoord van 'intervisie'? Dat is een manier voor mensen die hetzelfde werk doen om van elkaar te leren. Het doel is om iedereen beter te maken in zijn of haar werk en ervoor te zorgen dat het werk van de hoogste kwaliteit is.

Bij SenZ begeleiding doen we ook aan intervisie. Dat betekent dat onze medewerkers regelmatig samenkomen in groepjes om over hun werk te praten. Dit is een veilige omgeving waar iedereen eerlijk kan zijn over de dingen waar ze mee worstelen, we delen nieuwe ideeën, tips en geven elkaar advies.

Blijven groeien in ons werk

We praten over allerlei dingen, zoals problemen waar we tegenaan lopen, onze ervaringen en zelfs gevoelens of gedachten die in de weg zitten. Het is een erg fijne manier voor ons team van professionals  om te blijven leren en groeien in ons vakgebied. En dat betekent dat we nog beter worden in het helpen van jou!

Lees onze Blogberichten

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, activiteiten en projecten. Dat doen we door met enige regelmaat een blogbericht te plaatsen. Je leest ze hier.

Meer blogberichten
Mont Ventoux

Mont Ventoux

De Mont Ventoux een begrip in de wielerwereld en ver daar buiten. “De kale berg” doemt ineens op midden in de Provence…

Lees verder
Lego projecten

Lego projecten

Sinds enkele weken zijn wij begonnen met verschillende Lego-projecten. Samen met de jongeren maken wij mooie kunstwerken…

Lees verder

Heb jij een vraag of een opmerking?

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact