Cliëntenraad

Bij SenZ begeleiding vinden we het belangrijk dat onze zorg zo goed mogelijk aansluit bij wat jij en je kind nodig hebben. Daarom nodigen we je uit om mee te praten in onze cliëntenraad!

Luisteren naar jullie

De cliëntenraad is een groep van ouders en verzorgers, net als jij, die regelmatig samenkomen om te praten over alles wat met Senz en onze ondersteuning te maken heeft. Maar in plaats van dat wij het voor het zeggen hebben, luisteren we naar jullie.

In de raad kijken we door de ogen van ouders en jongeren naar SenZ. Jullie weten immers als geen ander wat werkt en wat misschien beter kan.

Meld je aan

Samen zoeken we naar manieren om de zorg die we bieden en onze voorzieningen op de locatie te verbeteren. Dus sluit je aan bij de cliëntenraad en help ons de best mogelijke zorg te bieden voor jou en je kind. Jouw mening telt!

Heb jij ideeën voor de cliëntenraad of wil je aansluiten bij een overleg van de cliëntenraad?
Neem dan contact op met Emmy via: emmy@senzbegeleiding.nl 

Lees onze Blogberichten

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, activiteiten en projecten. Dat doen we door met enige regelmaat een blogbericht te plaatsen. Je leest ze hier.

Meer blogberichten
Mont Ventoux

Mont Ventoux

De Mont Ventoux een begrip in de wielerwereld en ver daar buiten. “De kale berg” doemt ineens op midden in de Provence…

Lees verder
Lego projecten

Lego projecten

Sinds enkele weken zijn wij begonnen met verschillende Lego-projecten. Samen met de jongeren maken wij mooie kunstwerken…

Lees verder

Heb jij een vraag of een opmerking?

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact