Begeleiding naar werk

Heb je al eens gedacht aan een leuke baan of stageplek? Fijn werk geeft je namelijk niet alleen een ritme en iets te doen overdag, het kan ook heel erg zinvol voelen. Bovendien is het een manier om je eigen geld te verdienen, en dat is altijd leuk! En weet je wat het beste is? Het kan je zelfvertrouwen een echte boost geven.

Bij SenZ helpen we je helpen om zo'n fijne baan of stageplek te vinden. We kijken samen naar wat je al kan, wat je graag wilt leren en wat je echt leuk vindt om te doen. En als we eenmaal een goede plek hebben gevonden, helpen we je ook met het sollicitatieproces en hoe je je werk het beste kunt uitvoeren.

Het belangrijkste voor ons is dat je je op je gemak voelt en dat je een plek vindt waar je je talenten gebruikt en jezelf verder ontwikkelt. Samen zorgen we ervoor dat je een baan of stage vindt waar je echt blij van wordt!

Lees onze Blogberichten

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, activiteiten en projecten. Dat doen we door met enige regelmaat een blogbericht te plaatsen. Je leest ze hier.

Meer blogberichten
Mont Ventoux

Mont Ventoux

De Mont Ventoux een begrip in de wielerwereld en ver daar buiten. “De kale berg” doemt ineens op midden in de Provence…

Lees verder
Lego projecten

Lego projecten

Sinds enkele weken zijn wij begonnen met verschillende Lego-projecten. Samen met de jongeren maken wij mooie kunstwerken…

Lees verder

Heb jij een vraag of een opmerking?

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact